De fiecare data cand ma plimb pe holurile liceului, vad felurite fetiscane citind din scoarta in scoarta reviste in genul celor mentionate anterior. Horoscopul, testele si articolele despre fashion sunt cele mai citite.

Le vad cum stau cu partea dorsala lipita de aluminiu caloriferelor incinse, cu suncile proeminente iesind din blugii cu 5 marimi mai mici, cu bluzitete lor scurte si pline de strasuri, citind revistele respective, adunate-n turme.

Dar nu v-am zis partea cea mai buna. Toate fetele astea care se considera sexy si super atractive sunt la generala. Sunt dealea de clasa a 5a maxim a 8a care au geanta cu Hanna Montana si care fac teste de genul „Cu ce vedeta ai putea iesi la un date?”. Sunt fetitele alea care s-au uitat ta toate episoadele cu fratii Jonas si se viseaza iubitele vedetelor.

Nu am nimic cu cele care se uita, si eu am momentele mele cand ma uit, dar nu am fost niciodata disperata dupa cineva,  poate doar un pic necrofila, dar Kurt Cobain are efectul asta asupra fetelor din generatia mea.

Si care e legatura cu revistele mentionate?

Personal cred ca din cauza lor si a ceea ce vad pron filme acesti copii isi distrug inocenta incercand sa fie sexy si sa atraga baietii. E ok sa ai un iubit, e ok sa iubesti pe cineva, dar odata ce ajungi sa fi disperata dupa asa ceva, deja incepe sa fie o problema. Sa ajungi sa „stalk” un baiat e deja exagerat. Sa faci teste sa vezi daca te place, fara macar sa fi schimbat vreun cuvant cu el, e deja obsesie.

Nu ajung pitipoancele astea fara viitor sa injure mai mult decat noi toti de la liceu, iar cand ne atingem de ele sau le jignim, sa se duca repede la doamna diriginta. Ahhh, parintii astia se prostesc generatie cu generatie. Nu mai stiu de nici o culoare sa isi educe copii. Oare nu ii vad cum pleaca de acasa, oare ei sunt cei care ii incurajeaza sa fie asa, oare parintii le sunt modele?

Le sfatuiesc pe fluturalnicele sa nu se mai dea la baietii mai mari, sa isi bage suncile in pantaloni, sa isi stearga tona de machiaj dupa fata si sa stea in banca lor.

Ps: Futu-ți codița mătii.

Pss: Trebuia să postez articolul ăsta acum mult timp, dar cum a rămas în iphone și iphon-ul fără baterie…:))mult timp:D, ăsta e rezultatul.